Foster, experts in koelen en vriezen voor keukens.

Als Europees koelingen fabrikant zijn we trots op zowel de producten die we leveren als de niveaus van klantenservice die we bieden. Sinds 1968 ontwikkelen en ontwerpen we commerciële koelingen voor de horeca en weten dus als geen ander wat er speelt in de professionele keuken.

Als het gaat om commerciële koelingen en vriezers, lopen we voorop op het gebied van technologie en zijn baanbrekend op het gebied van temperatuurbeheersing, hygiëne, efficiency en design.

Wanneer u met ons werkt, bent u verzekerd van kwaliteit en absolute betrouwbaarheid tegen zeer concurrerende prijzen. We hebben altijd een passende oplossing voor u, ongeacht hoe groot of klein uw keuken is.

  

  

Lees hier meer over FOSTER

  

  

Gamko, experts in koelen voor de bar

Wanneer u ook professionele apparatuur zoekt voor dranken, bezoek dan hier de website van Gamko. De leveringen van Foster en Gamko worden ondersteund door onze eigen service organisatie in Nederland.

  

Onze producten

De koeling is de stille kracht in iedere keuken.

Zonder koeling, geen gerechten en geen restaurant. Je vertrouwt ons je beste producten toe en wij bewaren deze veilig binnen handbereik, al is de ruimte nog zo klein. In de drukte van het service grijp je nooit mis. Maar bovenal garanderen we de beste kwaliteit van jouw gerechten en zorgen we dat jouw gasten veilig kunnen eten. Na het service belonen we je voor de gedane arbeid met een heerlijk koud drankje. En als jij naar huis gaat, gaan wij door.

Download onze brochure

Wij weten de weg in de keuken en kennen de valkuilen en kansen van de branche. Van grote keuken tot eenmanszaak en van sterrenkeuken tot mooie bistro hebben wij duurzame en slimme oplossingen op elke maat.

Downloaden 
Brochure Icon

Case studies

Bekijk onze case studies en lees hoe anderen het gebruiken van onze apparatuur hebben ervaren

Bekijk alle case studies