Brandstory

Download brochure

Bedankt voor je interesse! Laat je gegevens achter om de brochure te downloaden.

Zou je de ontbrekende velden willen invullen?

Dankjewel! Klik op de link voor de brochure

klik hier voor de brochure

De beste koel- en vriesapparatuur voor horecaondernemers

Wij weten de weg in de keuken en kennen de valkuilen en kansen van de branche. Van grote keuken tot eenmanszaak en van sterrenkeuken tot mooie bistro hebben wij duurzame en slimme oplossingen op elke maat.

Veelzijdig.

Iedere keuken kent unieke talenten en beperkingen. Daarom bieden we mogelijkheden op iedere denkbare maat in ons design en in onze producten, service, garanties en financieringen. Onze apparatuur is veelzijdig, onze financiering flexibel.

Van slim koelen op de vierkante meter tot een riante open keuken vol design: wij hebben de kennis, oplossingen en producten die passen.

Vernieuwend.

Dankzij jarenlange ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van producten en oplossingen voor de horeca weten wij als geen ander wat er speelt in professionele keukens.

We kijken op individueel niveau naar concept, keuken, kaart, brigade en chef. Wij kennen de keuken en bieden effectieve oplossingen.

Betrouwbaar.

Onze apparatuur is bewezen stabiel en energiezuinig, dus duurzaam. Niet voor niets zijn we al jarenlang preferred supplier van grote internationale ketens.

We beloven niet dat er nooit een storing in een apparaat zal zitten. Maar we beloven wel dat we direct in actie komen om de problemen van chefs en ondernemers op te lossen. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten en beoordelen medewerkers met kennis van zaken alle storingen op urgentie.

Onze mensen zijn betrokken

Bij Foster werken voornamelijk mensen met een verleden in de horeca. Zij begrijpen hoe een keuken moet kunnen functioneren, kennen de stress van een koeling die uitvalt en voelen de pijn als een reparatie te lang uitblijft. Wij helpen het werkritme van de keuken te bewaken en de ambitie van een bedrijf te ondersteunen.

Een chef kan altijd rekenen op onze adviseurs, dealers en monteurs. Het niveau van onze dienstverlening is voor ons minstens zo belangrijk als de kwaliteit van onze koelingen.

Wij staan altijd voor je klaar …

✓ Snelle en efficiënte hulp bij storing

✓ Onderhoud van uw koeling

✓ Vrijblijvend advies in alle levensfasen van de koeling

✓ Vakkundige installatie van uw nieuwe koeling

✓ Milieuvriendelijk afvoeren van uw oude koeling

Onze koel- en vriesoplossingen

Koel- en vrieskasten

Koel- en vrieskasten

Bekijk meer
Werkbanken, FlexDrawer

Werkbanken, FlexDrawer

Bekijk meer
Blast Chillers

Blast chillers/freezers, ontdooikast

Bekijk meer

Partner in perfectie

Dankzij jarenlange ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van producten en oplossingen voor de horeca weten wij als geen ander wat de behoeften zijn in professionele keukens. Deze restaurants kozen al naar volle tevredenheid voor de oplossingen en service van Foster

Een vertrouwd gevoel in een vernieuwde zaak

Na een hevige brand moest Bistro T-Bone helemaal opnieuw ingericht worden. In hun zoektocht naar een betrouwbare leveranciers voor kwalitatief hoogwaardig apparatuur kwam eigenaar Jan Roetgering via zijn dealer terecht bij Foster. Wij ondersteunden in de wederopbouw van de keuken met een op maat gemaakt plan.

Lees meer

Krachtige koelingen voor een krachtiger team

Chefs willen zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn: koken. Zo ook bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek waar Executive Chef Robert Levels ervoor koos om te werken met de koelproducten van Foster.

Lees meer