Koken op de m²

Beperkte ruimte, onbeperkte koelmogelijkheden

Foster weet dat de basis voor koeling in iedere professionele keuken bestaat uit drie producten. Die moeten goed zijn en die moeten betrouwbaar zijn. Geen keuken draait zonder koelwerkbank en upright koelkast. En vanwege de eisen die HACCP stelt op het gebied van terugkoelen, behoort een blast chiller tegenwoordig ook tot de basisproducten van koeling in de professionele horeca.

Horecaondernemers die kiezen voor Foster krijgen niet alleen de beste en meest betrouwbare apparatuur. Zij krijgen advies over het totaalconcept van hun koeling. Onze vergaande garantie en service bieden rust. En dat leidt tot meer aandacht voor creativiteit en kwaliteit.

Upright koel- en vrieskasten

De basis van elk bedrijf. Iedere keuken die werkt met verse producten heeft behoefte aan voorraad. Onze koelkasten zijn dankzij onze unieke +stayclear condensors onderhoudsarm. Dat maakt ze schoner, zuiniger én robuuster. Dankzij de condensor gaan ze langer mee!

Bekijk meer

Koel- en vrieswerkbanken

Onze koelwerkbanken zijn verkrijgbaar in alle mogelijke soorten en maten. Van eenvoudig tot uitgebreid, met lades of juist met deuren. We bieden mogelijkheden op de vierkante meter voor kleinere bedrijven die toch groots willen werken én voor grotere keukens waar vele handen flexibel moeten kunnen samenwerken.

Bekijk meer

Blast chillers

Snel terugkoelen is essentieel als het erom gaat aan de voorschriften van HACCP te voldoen. Blast chillers zijn er in vele formaten waardoor het systeem flexibele en veelzijdige oplossingen biedt. Onze blast chillers bieden uitgebreide touchpad programma’s zodat koelen tot ieder gewenst niveau mogelijk is. Door de ruime keuze in afmetingen heeft Foster voor iedere keuken een passende oplossing om slim te koelen. 

Bekijk meer

 

 

Download brochure

Bedankt voor je interesse! Laat je gegevens achter om de brochure te downloaden.

Zou je de ontbrekende velden willen invullen?

Dankjewel! Klik op de link voor de brochure

klik hier voor de brochure

 

 

+Stayclear Condensor

✓ Optimale condensor: jaar na jaar

✓ Langer schoon

✓ Verbeterde voedselveiligheid door betrouwbaardere temperatuurbeheersing

✓ Kleinere ecologische voetafdruk door lager energieverbruik en langere levensduur.